T 079-3606975  |  Cobaltstraat 31, 2718 RN Zoetermeer  |  Volg ons op  Facebook


#
Lees meer
#
Lees meer
#
Lees meer
#
Lees meer

Veranda Zoetermeer

 

Veranda Zoetermeer, de mooiste veranda’s en tuinkamers

Veranda Zoetermeer is uw specialist op het gebied van veranda's, tuinkamers, zonweringen, carports en schuttingen. Onze showroom is centraal gevestigd in Zoetermeer aan de Cobaltstraat 31.

Uitgebreid assortiment
In de inspirerende showroom vindt u diverse overkappingen en andere Verasol producten in verschillende uitvoeringen opgesteld.

Bij ons vindt u terrasoverkappingen en tuinkamers uitgevoerd in aluminium, gecombineerd met glas, kunststof of polycarbonaat.

Verasol Dealer
Veranda Zoetermeer is Selected Dealer van Verasol, dat betekent dat u bij Veranda Zoetermeer de service krijgt die u van een Verasol Selected Dealer gewend bent. Zo staan onze verkoopadviseurs voor u klaar om samen met u een offerte op maat samen te stellen. Het montageteam van Veranda Zoetermeer zorgt ervoor dat uw nieuwe veranda, tuinkamer, carport of schutting perfect op maat wordt ingemeten. Zo weet u zeker dat uw nieuwe Verasol product naadloos bij uw huis aansluit. Dankzij een jarenlange ervaring in het monteren en plaatsen van veranda's en tuinkamers bieden wij u altijd deskundig advies.

Kwaliteit
Alle kwaliteitsproducten van Veranda Zoetermeer worden in Duitsland geproduceerd en bij uw Verasol producten ontvangt u altijd een garantiecertificaat.

Bent u geïnteresseerd in de producten van Verasol? Bezoek onze showroom of neem vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier en vraag een complete offerte aan via het offerte aanvraagformulier. Zo krijgt u een goede indruk wat er mogelijk is bij uw huis.

 

  © 2016 Veranda Zoetermeer